Maak samen je eigen avontuur!

Alternatieve Roparun 2021 team Buddies

Haar verhaal, is mijn verhaal. Ons verhaal is het verhaal van zo velen.

Anne Koetsenruyter (oprichtster van Stichting Buddies) en ik hebben beide een dierbare verloren aan de gevolgen van kanker. Als we iets heftigs meemaken, ontstaat mogelijk de verwarring dat we er helemaal alleen voor staan. Dat niemand ons begrijpt of kan helpen. Het tegendeel is waar.

Anne is namelijk een levend bewijs dat we er voor elkaar kunnen zijn. Betekenis kunnen toevoegen aan het leven van anderen. Ook als ze in de eindfase van hun leven verkeren of iemand liefhebben die in deze fase is beland. Na het overlijden van haar man heeft ze Stichting Buddies ter nagedachtenis aan Louis in het leven geroepen.

Met veel compassie en toewijding verzorgt Stichting Buddies samen met haar vrijwilligers onder andere "Tussen hemel en aarde dagen". Een mooie dag waarbij uitbehandelde mensen samen met hun familie een duo-parachutesprong kunnen maken met een ervaren instructeur.

Naast stichting Buddies, heeft ze samen met haar hardloopvriendinnen team Buddies opgericht. Een fanatiek hardloop groepje wat meedoet aan de Roparun. En speciaal voor deze club mocht ik iets maken waardoor ze zouden opvallen. In deze carte blanche opdracht heb ik veel van mijn eigen verhaal in het ontwerp kunnen stoppen. De illustratie is een verbeelding van het avontuur van een mens in een mensenleven. Een drieluik van de reis, het pad en de onbekende bestemming. Er is gebruik gemaakt van sterke en warme kleuren. De kleuren die symbool staan voor de warme persoonlijkheid van Anne. Bescheiden als ze is, is ze het stralende middelpunt van mooie initiatieven waarbij heel veel mensen geraakt worden. Inclusief deze stille tekenaar.

Mocht je meer willen weten over Anne en haar vrijwilligers of zelfs willen steunen, neem dan een kijkje op hun schitterende site vol mooie plaatjes.

doet_buddies_groepsfoto

Interessante informatie over Sticthing Buddies:

Elke dag krijgen mensen, jong en oud, de vreselijke mededeling dat ze een levensbedreigende ziekte hebben en dat er geen kans meer is op genezing.
Stichting Buddies biedt steun in deze fase.

Voor meer informatie zie: https://www.buddies.nu

 

doet_buddies_vlag_bannier(1)

doet_buddies_identiteit(1)

vragen of reacties naar aanleiding van dit artikel? 06-25014522 of stuur een berichtje