Kunstscene open studio's Ateliers Tilburg

12 en 13 november 2022

Studio Doobob exposeerde vrije werken én gaf een workshop Braintraining voor kinderen

In het weekend van 12 en 13 november 2022 openden ruim 100 studio's en ateliers verdeeld over 10 locaties hun deuren. Zo ook mijn Studio Doobob. Iedereen kon zo een kijkje nemen in de werkruimten van de talloze creatieve makers van Tilburg. En er was veel te zien. Een  programma vol exposities, workshops, live muziek, films, keramiek, schilderijen en nog veel meer.

In mijn studio exposeerde ik een kleine collectie vrije werken. Deze werken heb ik gemaakt tijdens mijn creatieve trainingen. Want creativiteit kun je trainen. Wie denkt dat je met een vaste hoeveelheid creativiteit wordt geboren moet echt even een keertje komen kijken en kletsen. Dan laat ik je zien waartoe de meeste hersenen in staat zijn. In dat licht heb ik zondag een workshop mogen geven aan zes zeer creatieve kinderen. In een losse en ongedwongen sfeer met veel spekkies en chocolade hebben we onze hersenen flink getraind. Het resultaat loog er niet om. Zes spectaculaire verhalen visueel gemaakt in even zo mooie tekeningen. Een resultaat om trots op te zijn!

Wat ik hoop mee te geven aan deze jonge mensen is dat je je creativiteit en fantasie, waarmee je volop wordt geboren, kunt koesteren en trainen! Daarmee wordt je leven als volwassene namelijk veel leuker én gekker!

 

doet_workshop-spekkies

doet_workshop-doornemen

vragen of reacties naar aanleiding van dit artikel? 06-25014522 of stuur een berichtje