Texfab Conference - The Netherlands

Doobob en textiel gaan heel goed samen. We delen onze passie voor patronen, kleuren en stijlen, maar ook de liefde voor verschillende soorten materialen, hoogwaardige afwerkingen en heel veel design.

Doobob mocht in dat kader de volledige identiteit voor Texfab ontwikkelen. Texfab wordt de eerste, jaarlijks terugkomende Europese conferentie voor en door Europese Overheid, Bedrijfsleven en Onderwijs gericht op de volledig circulaire Textielindustrie. De conferentie wordt georganiseerd om een eerste directe samenwerking tussen diverse partijen in opmars naar een circulaire Textielindustrie te creëren.

De insteek is een hightech uitstraling voor een zakelijke doelgroep. Maar Doobob is Doobob niet als het ontwerp niet kleurrijk en opvallend is. 

doet_texfab_signage_abri

doet_texfab_web

doet_texfab_mobiel

Abstract logo samengesteld uit primaire wiskundige vormen. Hiermee is een eigen (en dus uniek) lettertype ontworpen.

Door veel open vormen te gebruken zal niet iedereen het logo in eerste instantie kunnen lezen. Wie het door heeft, kan het niet ander meer zien. Het logo wordt hierdoor een opvallend visuele uitdaging met een hoge herkenbaarheid. In combinatie met de Helvetica Neue, is het geheel tijdloos en kan vele jaren gebruikt worden.

doet_texfab_logo

doet_texfab_tasje

doet_texfab_visitekaartje

doet_texfab_sigange_beursvloer

Geinteresseerd wat Doobob voor u kan betekenen? 06-25014522 of stuur een berichtje

Troost

Brievenbuskunst voor Ateliers Tilburg