Grappenmakers en chaosbrengers

Bravoer is een kwaliteitsmerk van hondenliefhebbers voor hondenliefhebbers

De hond is de grote ster in deze nieuw lijn verpakkingen. Het zijn helden die goed in hun vel zitten en plezier en verrassing brengen in ons dagelijks leven. De ludieke scene's tonen een herkenbaar beeld van de typische eigenschappen van het gedrag en karakter van de hond. We genieten het meest als ze grappig, onhandig, speels, energiek, ondeugend, blij of nieuwsgierig zijn.
 
We hebben ons ingeleefd in grappige verhalen over realistische situaties waarin honden zich kunnen begeven. Een extra uitdaging is, dat ik de tekeningen gemaakt heb in vectoren. Hiermee beperk ik mezelf tot een palet van zwart, wit en de kleur van de doos. Creatieve beperkingen zijn goed om het maximale te kunnen bereiken. Hierdoor ontstaat een toegankelijke maar eigen illustratie stijl, passend bij de onderscheidende vormgeving en branding. Met als bijkomende vrijheid dat de vectoren er voor zorgen dat de illustraties op elke willekeurige grootte afgedrukt kan worden zonder kwaliteitsverlies.

doet_bravoer_sheepdog

doet_bravoer_puppy

opdrachtgever:

Dutch Petfood, in samenwerking met Eyeworx 

Werkgebied:

Dutch Petfood produceert natuurlijke voeding voor honden en katten. Zij leveren aan groothandels, dierenwinkels, webwinkels, trimsalons, hondenuitlaatcentra en hondenscholen en andere professionals.

locatie:

Tilburg

Over het project:

In opdracht van Maykel Swaans van Eyeworx heeft Doobob een reeks illustraties gemaakt voor verpakkingen van hondenbrokken.

doet_bravoer_beagle

doet_bravoer_puppy-slipper

doet_bravoer_labrador

doet_bravoer_winkelpresentatie_groot

Geinteresseerd wat Doobob voor u kan betekenen? 06-25014522 of stuur een berichtje

Spelontwerp bewustwording zwerfafval

Zes illustraties voor een duurzaamheidsspel