Brandstory 'De waarde van metaal'

Het verhaal van vier ijzersterke generaties

Het terrein van Metaalhandel Ketting ligt vol met oude containers, schroot, accu's, aluminium buizen en nog veel meer. Iedereen kan hier oude metalen inleveren voor recycling. Metaalhandel Ketting is een hecht familiebedrijf waar inmiddels de vierde generatie zijn intrede heeft gedaan.

Je merkt aan álles dat ze hier, met beide benen op de grond, bezig zijn met de toekomst. De toekomst van het bedrijf, maar ook van onze wereld. Metaalhandel Ketting heeft zich in de afgelopen 60 jaar ontwikkeld tot een modern metaalrecycling bedrijf waar alle vormen van schroot, milieutechnisch verantwoord verwerkt worden. 

Doobob helpt Metaalhandel Ketting om dit zichtbaar te maken in de markt. De focus ligt hierbij voornamelijk op de zakelijke markt, waarbij de particuliere verzamelaar niet vergeten wordt. Want ook het kleinste stukje metaal heeft waarde. Een belangrijke les die Oma Ketting al heel lang geleden begreep. Aan haar danken we dan ook 'De waarde van metaal'!

doet_brochure-drieluik-ketting

Boven:

Drieluik. Bedrijfsbrochure uitgevoerd met inline Silver Coldfoil. Een metaalfolie die de brochure een spectaculaire metal look geeft. 

 

Website als basis voor conversie

Doobob ontwikkelde de nieuwe website voor Metaalhandel Ketting volledig in stijl. De website is een platform geworden waar storybranding en productplacement naadloos bij elkaar komen. Een juiste balans tussen vertellen waar je voor staat en wat je doet. Heldere conversie met voldoende meetinstrumenten maken het geheel tot een effectief marketinginstrument. 

doet_ketting-website-home

doet_ketting-website-conversie

doet_ketting-website-historie

Onder:

Wat betekent 'Levend ijzer' voor ons? Illustratie om de visie van Metaalhandel Ketting, ten aanzien van dit thema uit te beelden. 

doet_ketting_conceptuele-illustratie(1)

opdrachtgever:

Metaalhandel W. Ketting & Zn

Werkgebied:

Metaalhandel Ketting is een professioneel metaalrecycling bedrijf met continue aandacht voor het milieu. De kernactiviteit bestaat uit het inzamelen, sorteren, knippen, opbulken en verhandelen van ferro- en non-ferro metalen.

locatie:

Pernis - onder de rook van Rotterdam

Over het project:

Doobob is het nieuwe bureau voor o.a. merkstrategie en ontwerpt en levert diverse communicatiemiddelen.

Zie ook

Website: metaalhandel-ketting.nl
Geinteresseerd wat Doobob voor u kan betekenen? 06-25014522 of stuur een berichtje

Spelontwerp bewustwording zwerfafval

Zes illustraties voor een duurzaamheidsspel